Kirjoita mielenkiintoinen blogipostaus pyöreistä matoista!

Bloggaajat ovat monissa yrityksissä haluttuja yhteistyökumppaneita ja monet bloggaajat tekevätkin mielellään kaupallisia yhteistöitä erilaisten yritysten kanssa. Toisaalta bloggaajan näkökulmasta käsin toisinaan voi olla vaikeaa luoda mielenkiintoista ja lukijalle lisäarvoa tuovaa postausta yrityksen tarjoamista aiheista. Miten esimerkiksi kirjoittaa mielenkiintoisesti pyöreistä matoista? Monesti alkuun pääseminen bloggaamisessa voikin tuntua vaikealta, mutta ei hätää, sillä näppärien vinkkiemme avulla kirjoitat helposti mielenkiintoisen blogipostauksen vaikka pyöreistä matoista! Lue siis artikkelimme ja löydät vinkkejä tähän haasteeseen!

Valitse mielenkiintoinen ja uniikki lähestymistapa

Usein hieman kuivaan aiheeseen kannattaa pyrkiä löytämään mielenkiintoinen ja uniikki lähestymistapa. Pyöreiden mattojen kohdalla lähestymistapa riippuu pitkälti blogisi luonteesta. Lapsiaiheisessa blogissa voit vaikkapa kertoa, kuinka uusi pyöreä mattosi on aivan upea alusta lasten montessorityyppiselle oppimiselle tai voit jakaa vinkkejä lastenhuoneen pyöreän maton valintaan. Sisustusaiheisen blogin kirjoittaja voi kertoa vaikkapa boheemin ilmeen luomisesta erilaisista luonnonmateriaaleista valmistettujen pyöreiden mattojen avulla. Esittele vaikkapa laadukas pyöreä matto boheemiin kotiin! Mieti, millainen lähestymistapa sopii juuri sinun blogiisi ja kiinnostaa juuri sinun blogisi lukijoita!

Palvele lukijoitasi

Hyvä bloggaaja pitää itseään tietyllä tavalla lukijoidensa palvelijana. Usein on nimittäin niin, että hyvä blogipostaus ratkaisee jonkin lukijoiden ongelman. Se voi esimerkiksi antaa vinkkejä tekstiileillä ja peileillä sisustamiseen tai kertoa, miten valita omaan kotiin parhaiten sopiva pyöreä matto. Myös pyöreän maton pesuvinkit voivat tulla monelle tarpeeseen. Jos olet juuri pessyt vaikkapa pyöreän villamattosi lumihangessa ja koet onnistuneesi tässä urakassa erityisen hyvin, jaa vinkkisi lukijoillesi hyvien kuvien kera. Jos jokin pesuprosessissa meni vikaan, kerro myös siitä, sillä voit näin auttaa lukijoitasi välttämään samat sudenkuopat.

Kun lukijasi kokevat, että blogisi postaukset tuovat heille lisäarvoa ja ratkaisevat heidän ongelmiaan, tulee heistä entistä todennäköisemmin blogisi uskollisia lukijoita, jotka palaavat postaustesi pariin toistekin. Hyvät vinkit jäävät helposti mieleen ja hyvä bloggaaja voikin jäädä mieleen juuri hyvien vinkkien jakajana.

Kuinka vinkkien jakaminen sitten hyödyttää bloggaajaa? Sen lisäksi, että hyvät vinkit sitouttavat lukijoita, ne antavat hyviä saumoja myös kaupalliseen yhteistyöhön. Hyvien vinkkien lomassa voit nimittäin helposti mainostaa myös hyviksi kokemiasi tuotteita – kuten erityisen laadukkaaksi kokemaasi pyöreää mattoa tai erityisen tehokasta matonpesuainetta, jonka avulla sait arvokkaasta matostasi näppärästi irti jopa koiran oksennuksen mattoa vahingoittamatta. Kun teet kaupallista yhteistyötä luonnolliselta tuntuvissa postauksissa, jotka perustuvat omaan, arkiseen elämääsi, tulee postauksista näin luonnollisen tuntuisia, mikä lisää lukijoiden luottamusta siihen, mitä sanot.

Tarjoa pyöreä matto arvontapalkintona

Arvonnat, joista lukijat voivat voittaa jotakin, lisäävät ihmisten mielenkiintoa blogiasi kohtaan. Jos blogipostauksesi aiheena ovat pyöreät matot, mikset harkitsisi pyöreää mattoa myös blogiarvonnan palkinnoksi? Samalla pääset esittelemään lukijoillesi erilaisia vaihtoehtoja ja kertomaan niiden erinomaisuudesta. Näin matot saavat yrityksen toivomaa näkyvyyttä ja lukijasi saavat mielenkiintoisen mahdollisuuden voittaa itselleen unelmiensa matto. Sinä bloggaajana taas saat rahaa kaupallisesta yhteistyöstä mattokaupan kanssa. Näin kaikki voittavat ja yksi postaus tuo kaikille osapuolille arvokasta lisäarvoa!

magazine-elite