Laaja valikoima tapetteja moneen makuun

Tervetuloa laadukkaiden ja moniin eri teemoihin pureutuvien Boråstapeter-tapettien pariin. Blogissa käsitellään tällä kertaa sisustamista ja erityisesti sitä, miten taiot nopeasti ja helposti huoneen kuin huoneen uuteen uskoon korkealuokkaisten Boråstapeter tapettien avulla. Jos sinulla on menossa kevät- tai kesäsisustus tai sisustat huoneita tulevan syksyn tai talven varalle, niin muistathan, kuinka paljon vaihtelua ja tyylikkyyttä oikeilla tapettivalinnoilla saa aikaan.

Boråstapeter-yhtiöstä voit lisäksi tilata tapettinäytteitä keittiöön, olohuoneeseen, makuuhuoneeseen ja askartelu- tai lasten huoneeseen. Keskitytään tällä kertaa “tilaamaan tapetteja verkosta”, sillä se on erittäin nopeaa, kätevää ja edullista nykyisillä korkeilla polttoaineen hinnoilla. Saat lisäksi muitakin hyötyjä, et joudu odottelemaan tavaratalojen ahtailla käytävillä jonoissa ja saat tapetit kotiisi muutamassa arkipäivässä. Yritys tarjoaa asiakkailleen myös hintatakuun ja ilmaiset toimituskulut.

Jokaisesta harkitsemastasi tapetista voit etukäteen tilata kotiin näytteitä ja katsoa kotona rauhassa, miten tuleva tapetti sopisi huoneiden nykyiseen tai uuteen sisustukseen. Todella kätevää, eikö totta? Huomaathan, että useita tapettinäytteitä saa tilattua myös eri sävyissä.

Minkälaiset tapetit viehättävät sinua?

Onko suosikkisi Art Nouveau -tapetit, luonto- tai eläintapetit, nykyaikaisen tyylikkäät Art Deco -tapetit, meri- tai maaseutuaiheiset tapetit vai ne kaikkein suosituimmat romantiikka- ja kukkatapetit? Nostalgista tuntua kotiin tuovat tietenkin upeat vintagetapetit.

Haluatko kotiisi aitoa pohjoismaista raikkautta? Miellyttävätkö sinua kauniit skandinaaviset maisemat? Miellyttääkö sinua romanttisen kauniiseen sisustukseen sopiva Dahlia Garden -tapetti vai upeaan luontoon saatteleva Magic Forest -vaihtoehto? Edellä mainitut upeat tapetit ja koko hieno valikoima kokonaisuudessaan löytyy sivustolta https://www.kotitapetti.fi/borastapeter, joten ei muuta kuin tutustumaan vaikkapa jo tänään!

Oletko tyylikkäiden valokuvatapettien ystävä? Huikean kauniita vaihtoehtoja löytyy Rebelwallsin ja Photowallin valikoimista. Nykyaikaisista lastenhuoneentapeteista löytyy ajattomia vaihtoehtoja myös lapsille. Tiesitkö, että ostaessasi tapetteja lastenhuoneeseen, tuet samalla Scandinavian Designers Mini -järjestöä, joka tulee lahjoittamaan kaikki voitot UNICEFille -maailman lasten ja nuorten auttamiseksi tehtävän tärkeän työn hyväksi.

Sisusta uusien tapettien lisäksi huoneesi myös peileillä, tauluilla, kukilla ja matoilla. Saat uskomatonta muutosta aikaan ja nautit kättesi työstä. Muistathan, että meissä jokaisessa asuu pieni sisustuskärpänen, joka haluaa aika ajoin päästä esiin! Nyt on oikea toteuttaa itseäsi hienojen Boråstapeter-tapettivalintojen avulla.

Osta haluamasi tapetit kätevästi verkosta

Ostaessasi boråstapeter.fi nettimyymälästä mieleisesi tapetit, voit ostaa juuri sen verran tapettia ja liimaa kuin sisustukseen tarvitset. Säästämilläsi rahoilla voit tehdä mitä ikinä haluat! Muistathan, että uusi sisustus tuo mielihyvää itselle ja kaikille perheenjäsenille. Kuinka hienoa onkaan nukahtaa omassa makuuhuoneessa katsomalla seiniin juuri ennen nukahtamista sellaista maisemaa, jossa olet aina halunnut elää! Tiesitkö myös, että Borås-tapeteissa ei ole ollenkaan minkäänlaisia liuottimia eikä luontoa tuhoavia myrkkyjä, ääni Borås-tapetille on ääni luonnolle ja paremmalle tulevaisuudelle ilmastonmuutosta vastaan!

magazine-elite