Kauneusbloggaajana saat tehdä sitä mitä rakastat

Rakastatko kauneutta? Niin mekin! Entä kuinka hienoa olisikaan, jos voisit tienata itsellesi elannon tekemällä juuri sitä, mitä rakastat? Ura kauneusbloggaajana saattaisi olla juuri sitä, mitä elämääsi tarvitset. Vaikka monen mielestä saattaa tuntua hullulta, että jonkun on mahdollista elättää itsensä bloggaamalla kauneudesta, on se nykyään aivan mahdollista. Nykyaikana oikeastaan varsin harva asia on mahdotonta, sillä on täysin sallittua unelmoida täysillä, ja suurista asioista. Koska ihmisillä on entistä suurempia unelmia, ollaan niiden avulla myös saavutettu entistä suurempia asioita.

Nykyään moni elättää itsensä ammateilla, jollaisia ei vielä joitakin vuosikymmeniä sitten ole ollut olemassakaan. Oletko esimerkiksi kuullut vloggaajista, twerkkauksen ammatilaisista, fitness-staroista ja meikkaustaiteilijoista? Kauneusbloggaaja on yksi tähän listaan kuuluvista niin sanotuista uusammateista, mutta kuten lyhyt esimerkkilista todistaa, se ei ole ollenkaan lajinsa ainoa. Tällaiset ammatit ovat monen unelma, mutta niiden huonona puolena on se, että miljoonista vain hyvin harvat menestyvät niissä. Jos kuitenkin tekee bloginsa eteen töitä tarpeeksi kovasti, ja tuottaa laadukasta ja kiinnostavaa sisältöä, voivat menestymisen avaimet olla käsissä yllättävän helposti.

Mistä kaikesta kauneusbloggaaja voi kirjoittaa?

Haluaisitko blogata kauneudesta, mutta et tiedä, mistä aloittaa? Ei hätää, monelle juurikin aloittaminen on vaikeinta. Alku on se, jonka avulla saat houkuteltua lukijoita blogiisi, ja jonka avulla luot itsellesi imagoa blogimaailmassa. Alussa kannattaa esimerkiksi miettiä, millaisen julkisuuskuvan haluat antaa itsestäsi muille ihmisille. Haluatko olla avoin ja iloinen, pirtsakka muotipimu, vai haluatko antaa itsestäsi salaperäisen partyking.fi-muotigurun kuvan? Kaikki tämä on täysin sinun päätettävissäsi. Kannattaa kuitenkin harkita valintaa tarkoin, sillä oman imagon muuttaminen jälkikäteen voi olla melko vaikea prosessi.

Sen jälkeen kun olet hionut julkisuuspersoonasi huippuun ja koet olevasi valmis aloittamaan itse blogin kirjoittamisen, on aika ryhtyä tuumasta toimeen. Ensimmäinen neuvomme kirjoittamiseen on se, että ei kannata miettiä turhaan. Jos miettii aivan liikaa, lopputulos usein kärsii. Ota siis taktiikaksesi se, että tyhjennät pään turhista ajatuksista täysin. Anna ajatuksen virrata ja kirjoita, mitä mieleen tulee. Jos et tunnu saavan luovaa prosessia käyntiin, voit esimerkiksi kuunnella suosikkimusiikkiasi, tai selailla muotilehtiä. Joskus myös sosiaalisen median vaikuttajien sivujen selailu voi auttaa saamaan ajatuksia omien postausten kirjoittamiseen. Alla lyhyt listaus siitä, mistä kaikesta kauneusbloggaaja voi esimerkiksi blogissaan kirjoittaa.

  • Uusimmat vaatetrendit

Ehkä yksi eniten kauneusbloggaajien käyttämistä aiheista lienee kauden vaatetrendit. Trendit ovat aina kiinnostaneet ihmisiä, ja vaatejutut keräävätkin blogien jutuista aina eniten lukijoita. Jos haluat oppia lisää kauden trendeistä, esimerkiksi vierailu vaatekauppoihin saattaa auttaa kartoittamaan tilannetta.

  • Kauden muotivärit

Tiedätkö, mitkä ovat sesongin kuumimmat värit? Moni muukin haluaa tietää! Kauden muotivärit käyvät niin vaatteisiin, kynsiin kuin meikkiinkin, ja hulluimmat saattavat kokeilla niitä jopa hiuksiin!

  • Parhaat meikkitrendit

Olennainen osa kauneusbloggaajan työtä on tietenkin meikkiniksien jakaminen. Seuraajasi haluavat tietää, kuinka loihdit päivittäisen lookkisi. Jaa siis salojasi heille, niin pidät lukijat tyytyväisenä!

  • Kauneusrutiinit

Kauneusblogissa kerrotaan, noh, kauneudesta. Tee siis postauksia ihonhoidosta, ruokavaliosta ja urheilurutiineista – kaikeista, mikä vaikuttaa päivittäiseen kauneudenhoitoosi ja tekee sinusta juuri sinut.

magazine-elite